Следвайте Гласове в ТелеграмОбразованието на местно ниво трябва да отговори на

...
Следвайте Гласове в ТелеграмОбразованието на местно ниво трябва да отговори на
Коментари Харесай

Ивайло Папов от Възраждане: Няма да позволя да се закрие нито едно училище и детска градина повече

Следвайте " Гласове " в Телеграм

„ Образованието на локално равнище би трябвало да отговори на няколко въпроса -  какво желаят хората за своите деца, какво желаят работодателите и по какъв начин да наложим това в централизирания план-прием на МОН. Голяма болежка ми е затварянето на редица учебни заведения в общината и то в дребните обитаеми места, което накара хората да мигрират към общинския център, или да изоставен региона.  За да отговорим на всички заинтригувани страни ние би трябвало да водим гъвкава политика, да наложим един баланс сред професионалната и профилираната подготовка, да разтеглим опциите за продължение на висше обучение тук и аз персонално ще се боря повече да не се закрие нито една детска градина и нито едно  училище. “, сподели в телевизионно изявление Ивайло Папов, претендент за кмет от „ Възраждане “ за община Враца.

Според него градът има потребност от ново начало, с цел да стартира да се развива в вярната посока. Освен това желае децата му да останат да се учат и развиват във Враца.

„ Ако жителите на Враца гласоподават за мен, ще върна доверието на хората в общинската и кметската власт. В града години наред се употребяват като флагове на триумфа планове, които бяха заложени още преди повече от 8 години и се размахват като невиждано достижение - ще дам за образец ремонта на пешеходната зона. Лично аз не считам, че това е най-важното във Враца и прилежащите села в общината. Проблемите би трябвало да се вземат решение сложно – да вземем за пример, търсенето на нови работни места, които да дават не просто работа, а добре платена такава, би трябвало да вървят паралелно с поддръжката на пътища, улици и тротоарни пространства. “, добави Ивайло Папов.

„ Възраждане “ е с N42 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР